Skocz do zawartości


Zdjęcie

Problem z Direct3D


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
7 odpowiedzi w tym temacie

#1 Regeth

Regeth
  • Użytkownik
  • 5 postów
  • Dołączył: 07 Sep 2011

Napisano 26 September 2011 - 17:47

Witam! Tak jak w temacie mam problem z uruchomieniem klienta gry. Wyskakuje mi napis: Nie można wczytać direct3d''. Wcześniej nie miałem żadnych problemów z uruchomieniem gry, a instalacja tego direct3d i nowego directX też nic nie dała.

Proszę o pomoc

#2 funk dla smaku

funk dla smaku

    gorzki niczym żołądkowa

  • Zasłużony
  • 1801 postów
  • Dołączył: 03 Feb 2011

Napisano 26 September 2011 - 17:48

zainstaluj directx


Dołączona grafika
This shit is gettin' scary, Y'all niggas best be wary




#3 Regeth

Regeth
  • Użytkownik
  • 5 postów
  • Dołączył: 07 Sep 2011

Napisano 26 September 2011 - 17:50

instalacja tego direct3d i nowego directX też nic nie dała.



#4 funk dla smaku

funk dla smaku

    gorzki niczym żołądkowa

  • Zasłużony
  • 1801 postów
  • Dołączył: 03 Feb 2011

Napisano 26 September 2011 - 17:52

Kiedy ten problem powstal i w jakiej sytuacji?


Dołączona grafika
This shit is gettin' scary, Y'all niggas best be wary




#5 UncleXue

UncleXue
  • Użytkownik
  • 16 postów
  • Dołączył: 11 Sep 2011

Napisano 26 September 2011 - 17:54

Przeinstaluj sterowniki karty graficznej?
Mi to kiedys pomoglo, z dokladnim tym samym bledem :)

#6 Regeth

Regeth
  • Użytkownik
  • 5 postów
  • Dołączył: 07 Sep 2011

Napisano 26 September 2011 - 17:55

WWczoraj grałem normalnie, ale jak dzisiaj próbuję włączyć klienta to nie da rady. Nie wiem, może ma to coś wspólnego z premierą Dominion, nie mam pojęcia...

#7 @!lolusmaciek!@

@!lolusmaciek!@
  • Użytkownik
  • 190 postów
  • Dołączył: 10 Mar 2011

Napisano 26 September 2011 - 17:57

Dominion nie ma nic do rzeczy ;)
Odinstaluj DirectX i intalka jeszcze raz...może miałeś jakiś błąd?
Dołączona grafika



#8 Regeth

Regeth
  • Użytkownik
  • 5 postów
  • Dołączył: 07 Sep 2011

Napisano 26 September 2011 - 19:55

Wielkie dzięki za pomoc, przeinstalowałem sterowniki do karty graficznej i wszystko działa




Polecane:leagueoflegends |planets3 | MyDisco.pl | LOL