Skocz do zawartości


Zdjęcie

Drakensang online


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
27 odpowiedzi w tym temacie

#1 luki163

luki163
  • Użytkownik
  • 19 postów
  • Dołączył: 22 Apr 2010

Napisano 09 August 2011 - 23:26

http://www.drakensang-online.pl
Witam. Nie ma jeszcze tematu więc ja zacznę. 08.08 wystartowała otwarta beta gry Drakensang online. Jest to hack'n'slash w przeglądarce nie trzeba nic ściągać.

Grafika jest dobra jak na tego typu rozwiązanie (nie oczekujcie cudów).
Gra jest podobna do Diablo i to bardzo. Brniemy przed siebie, wykonujemy questy (niektóre można powtarzać), siekamy potwory i mamy z tego niezłą radochę.

Fabuła jakaś jest ale bardzo szczątkowa i niezbyt ciekawa.

Mapy są nawet ładnie wykonane jak na przeglądarkową grę. Są tam jakieś dungeony i możemy wybrać poziom (normalny albo trudny).

W party osobiście jeszcze nie grałem więc nie wiem czy jest trudniej, czy jest lepszy exp lub drop.

Na razie są niestety tylko 2 postacie (mag, wojownik) twórcy zapowiadają oczywiście więcej. Każda postać ma jakieś drzewko skilli. Każdy czar odblokowujemy u swojego trenera. Możemy je ulepszać za kasę. Są dodatki w postaci "esencji" które zwiększają efekty czarów.

Nie wiem jak wygląda gra na wyższych lvlach. Czy nie jest nudna i czy mamy jakieś dodatki w postaci czegoś na podobieństwo raidów.

W grze jest oczywiście cash shop. Walutą w nim są "mroczne monety". Nie zauważyłem w nim jakiegoś specjalnego itemu, który by pomagał na wyższych lvlach. Dodatkowo twórcy postarali się bardzo i dali nam możliwość zbierania tychże monet z potworów. Oczywiście drop jest żałosny, ale po kilkugodzinnej sesji powinniśmy uzbierać małą sumkę.

Gra jest świeża więc mogą wystąpić problemy z logowaniem. Zapraszam do gry od siebie mogę dodać, że pyka się w to bardzo sympatycznie. Interfejs jest wygodny nie skomplikowany. Ot taka gra na przerwę między lolem czy jakimś zajęciem.

Polecam sprawdzić i dopiero wtedy się wypowiedzieć. Pozdrawiam.

http://www.drakensang-online.pl

Podawaj normalnie strone główną gry, bez wszelkiego rodzaju linków z których masz profity itp (nie informując przy tym użytkowników forum)
sevk

Edit: Akurat taka strona mi wyskoczyła po wpisaniu w google przepraszam za kłopot i dzięki za zmianę :).

#2 KuKaTS

KuKaTS
  • Użytkownik
  • 312 postów
  • Dołączył: 06 Dec 2010

Napisano 09 August 2011 - 23:30

Gra nie dziala ;p

edit: dziala, zaraz ocenie

edit: tak jak kolega nizej, zapowiada sie ciekawe jak na gre przez przegladarke, jeszcze sie dowiem jak uzywac skilli i jak je zdobyc i bedzie git :D

#3 Peonq999

Peonq999
  • Użytkownik
  • 222 postów
  • Dołączył: 15 Dec 2010

Napisano 09 August 2011 - 23:36

Zapowiada sie ciekaiwe..

# edit.

Po pierwszych minutach gry, spodobalo mi sie :)

Lecz................ spac trzeba jutro popyquam !

#4 luki163

luki163
  • Użytkownik
  • 19 postów
  • Dołączył: 22 Apr 2010

Napisano 09 August 2011 - 23:40

Naciskasz S i otwiera ci się drzewko skilli. Jak będziesz miał skill z otwartą kłódką to możesz go odblokować u trenera w mieście. Do miasta trafisz po wykonaniu kilku questów na początku.

#5 Rasss

Rasss
  • Użytkownik
  • 10 postów
  • Dołączył: 25 Jul 2010

Napisano 09 August 2011 - 23:42

Nawet nie glupia ta gra po pierwszych kilku minutach. O ile item mal nie jest przesadzony to moze byc calkiem ok. jedyne co to nikogo nie widze oprocz mnie duzo osob w to gra?

#6 KuKaTS

KuKaTS
  • Użytkownik
  • 312 postów
  • Dołączył: 06 Dec 2010

Napisano 09 August 2011 - 23:42

Juz w miescie jestem od dawna, zrobilem kilka questow, ale dalej nie moge wybrac skilli ;p


up: wejdz do miasta i zobacz ile ludzi

#7 Rasss

Rasss
  • Użytkownik
  • 10 postów
  • Dołączył: 25 Jul 2010

Napisano 09 August 2011 - 23:51

ok jestem w miescie. spoko giera juz mi sie podoba jak cos to mozna stworzyc jhakies party bo samemu to lipa grac (pisac jakby co w grze: Rasss, badz tu )


edit jak sie robi party?

#8 Sycho Vys

Sycho Vys
  • Użytkownik
  • 727 postów
  • Dołączył: 27 Jun 2011

Napisano 09 August 2011 - 23:57

Gra mi sie zbytnio nie podoba, w kazdym sklepie itemy za prawdziwe pieniadze (oczywiscie lepsze niz za kase in-game) ale potem jeszcze sprawdze i sie wypowiem..

#9 Wladca

Wladca
  • Użytkownik
  • 519 postów
  • Dołączył: 30 Dec 2010

Napisano 10 August 2011 - 00:06

wbilem 4 lvl i jakos nie wciagnelo mnie , jutro jeszcze raz podejde do tej gierki zobaczymy
Zamiast tego dostałem możliwość zakupu WYBRANEGO PRZEZ NICH skina do postaci którą nie gram... To tak jakby osobie której amputowano nogi oferować nowe buty z 50% zniżką... Ale jak widzę niektórzy z Was i tak by je kupili... EPIC o urodzinowym fidlu ^^


Chcesz wygrac rankeda? Nie graj dla ELO tylko dla przyjemnosci. :D

#10 KuKaTS

KuKaTS
  • Użytkownik
  • 312 postów
  • Dołączył: 06 Dec 2010

Napisano 10 August 2011 - 00:17

Dodam, ze te mroczne monety mozna wydropic, niekoniecznie kupic

#11 jackobbbbb

jackobbbbb
  • Użytkownik
  • 258 postów
  • Dołączył: 02 Mar 2011

Napisano 10 August 2011 - 00:43

Ej co jest.Naciskam rozpocznij gre i tam jest download albo jave zrobic zrobiłem jave i nic.....mam to pobierać czy jak?
Lady Pank :heart:

#12 angaru

angaru
  • Zbanowany
  • 61 postów
  • Dołączył: 03 Nov 2010

Napisano 10 August 2011 - 01:07

ej skad mam wziasc "Kod Bonusu"?

#13 jackobbbbb

jackobbbbb
  • Użytkownik
  • 258 postów
  • Dołączył: 02 Mar 2011

Napisano 10 August 2011 - 01:08

PO co ci on?To chyba dostajesz w nagrodę za coś :D
Lady Pank :heart:

#14 kubano94

kubano94
  • Użytkownik
  • 163 postów
  • Dołączył: 30 Mar 2010

Napisano 10 August 2011 - 02:00

wbilem 4 lvl i jakos nie wciagnelo mnie , jutro jeszcze raz podejde do tej gierki zobaczymy

To jeszcze nic, ja wbilem 36lvl i jakos nic mnie do tego nie ciągnie :-/
A tak na serio, gra jest bardzo fajna jak na przeglądarkową.

@Angaru
Ten kod jest do jak sama nazwa wskazuje bonusu czyli zapewne przy zakupie gry zyskujesz kod. Przy rejestracji można go pominąć.

#15 WojtaS

WojtaS
  • Użytkownik
  • 0 postów
  • Dołączył: 11 Aug 2011

Napisano 11 August 2011 - 14:37

Mi nie działa kiedy klikam ''rozpocznij grę'' pojawia mi się okienko i czarny ekran. Czekanie nie pomogło. Czy to wina sterowników? Może jakichś nie posiadam . Jeśli tak to mógłby ktoś wysłać mi listę takich ,które są potrzebne do odpalenia gry?

#16 luki163

luki163
  • Użytkownik
  • 19 postów
  • Dołączył: 22 Apr 2010

Napisano 11 August 2011 - 19:03

Może masz nie zaktualizowaną javę albo flash player (nie wiem na czym to działa). Albo serwery są przeciążone.

#17 Azz

Azz
  • Użytkownik
  • 172 postów
  • Dołączył: 28 Aug 2010

Napisano 11 August 2011 - 19:06

'Przeżyj epiczną historię z niezliczonymi misjami'
Leże i wstać nie mogę... epiczna historia! Coś pięknego :D

#18 Żaberzwłok

Żaberzwłok

    Żabcia

  • Zbanowany
  • 2311 postów
  • Dołączył: 25 Aug 2010

Napisano 11 August 2011 - 19:07

Grałam w to jak jeszcze nie było po polsku xD

Ogólnie to znudziła mnie ona w jakieś 15 min. Chociaż na mnie grafika zrobiła akurat całkiem niezłe wrażenie - przecież to gra w przeglądarce : o
Spoiler

#19 luki163

luki163
  • Użytkownik
  • 19 postów
  • Dołączył: 22 Apr 2010

Napisano 11 August 2011 - 19:08

No gra jest lipnie spolonizowana. Niczym stare gry od ruskich ze stadionu. W polowie jest po angielsku T_T. No ale to w końcu beta.

Edit: hahaha epiczna historia.

#20 kubano94

kubano94
  • Użytkownik
  • 163 postów
  • Dołączył: 30 Mar 2010

Napisano 12 August 2011 - 00:11

Grałam w to jak jeszcze nie było po polsku xD

Ogólnie to znudziła mnie ona w jakieś 15 min. Chociaż na mnie grafika zrobiła akurat całkiem niezłe wrażenie - przecież to gra w przeglądarce : o

Z tą grafika to było i u mnie :D

'Przeżyj epiczną historię z niezliczonymi misjami'
Leże i wstać nie mogę... epiczna historia! Coś pięknego :D

To chyba ta od piczki :P

#21 Gites

Gites
  • Użytkownik
  • 1 postów
  • Dołączył: 21 Aug 2011

Napisano 21 August 2011 - 15:35

Siemka, chciałbym sprawdzić sobie te gierki, pograłbym coś czuje tyle, że mam problem i nie wiem o co chodzi, może ktoś pomoże.
Zarejestrowałem się, zalogował, dałem rozpocznij grę, wyskoczyło loading i za chwile taki błąd.
http://i56.tinypic.com/2j34rqf.jpg

Można to jakoś załatwić? Co radzicie ?

#22 sonicview

sonicview
  • Użytkownik
  • 0 postów
  • Dołączył: 02 Feb 2011

Napisano 25 August 2011 - 00:55

A jak sie robi party ??

#23 luki163

luki163
  • Użytkownik
  • 19 postów
  • Dołączył: 22 Apr 2010

Napisano 25 August 2011 - 10:50

Wpisujesz /invite imie_gracza . Jak chcesz wyjść z party to wpisujesz /leave

#24 Arturyo

Arturyo
  • Użytkownik
  • 67 postów
  • Dołączył: 29 Aug 2010

Napisano 25 August 2011 - 11:23

fajna giera. gralem w drakensanga 2 na pc.

#25 sonicview

sonicview
  • Użytkownik
  • 0 postów
  • Dołączył: 02 Feb 2011

Napisano 30 August 2011 - 14:46

A jaki kolor maja unikaty bo nie wiem czy fioletowy czy zolty ?
I czy sa jakies inne komendy niz /inv itp ?
z gory dzieki za odpowiec :)

#26 Ivan Luthien

Ivan Luthien

    Bad to the Bone

  • Zasłużony
  • 1939 postów
  • Dołączył: 08 May 2010

Napisano 30 August 2011 - 15:02

no ja też mam buga z jakimś sse/see2

chyba mam za starego kompa na gry przeglądarkowe -_-

#27 Michoszek12

Michoszek12
  • Użytkownik
  • 252 postów
  • Dołączył: 02 Jan 2011

Napisano 30 August 2011 - 20:16

Mam problem, nie mogę wejść do pierwszego lochu w grze, mam ładowanie i tak 5minut lub więcej i nic, pomocy, a tak to gierka całkiem fajna, czekać tylko na pozostałe klasy.
Na Garena kontra jest mała, niebieskoskóra i rzuca ludźmi o ściany. A potem aktywuje deathfire graspa.

Boże, kiedy spotkałeś moją matkę? ;O Idę sprawdzić czy nadal siedzi w klatce...
LasVegas napisal(a): siema wie ktos kiedy bedzie sezon 3? wiem ze nikt tego nie wie

#28 luki163

luki163
  • Użytkownik
  • 19 postów
  • Dołączył: 22 Apr 2010

Napisano 02 September 2011 - 14:12

Są zwykłe białe itemki. Zielone niebieskie i fioletowe. Te ostatnie są unikatowe z tego co pamiętam. Tylko ich identyfikacja kosztuje dużo... ponad 100 kamieni... Co do problemu z dungeonem. Proponuje po wejściu do lochu zrestartować grę jak pojawi się ekran ładowania i nie będzie szedł dalej. Musisz się zalogować w ciągu 5 minut po tym czasie gra cię wyloguje całkowicie i zamiast w dungeonie wylądujesz spowrotem w mieście.




Polecane:leagueoflegends |planets3 | MyDisco.pl | LOL