Skocz do zawartości


Zdjęcie

smartcast


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
5 odpowiedzi w tym temacie

#1 Reido

Reido
  • Użytkownik
  • 11 postów
  • Dołączył: 04 Feb 2012

Napisano 09 November 2012 - 12:00

Jak ustawić smartcast bez shifta gdy przytrzymam widzę zasięg skilla ? Bo jakoś normalne bez shifta zrobie ale tak to nie ;//

#2 SealindeN

SealindeN
  • Użytkownik
  • 75 postów
  • Dołączył: 21 Dec 2011

Napisano 09 November 2012 - 12:02

options -> more options -> zaznacz smartcast range indicators czy cos takiego, chyba o to chodzi?
Dołączona grafika

#3 Solum

Solum
  • Użytkownik
  • 87 postów
  • Dołączył: 28 Aug 2010

Napisano 09 November 2012 - 12:27

w czasie gry naciskas esc, wybierasz opcje klawiszy (key bindings bodajże) i tam zamieniasz, aby pod hasłem "smart cast spell 1/2/3/4" zamiast "shift+Q/W/E/R" było "Q/W/E/R", proste

Thousands of wards are left unsold, decreasing map awareness, and letting dragon be easily taken. Buy a ward, stop a gank, save a life. Wards.


ಠ_ಠ

#4 maronz

maronz

    Kisuke Urahara

  • Użytkownik
  • 259 postów
  • Dołączył: 03 Oct 2011

Napisano 09 November 2012 - 12:43

@up
Jemu chodzi o to, że jak przytrzyma 'smart cast key' to pokazuje mu zasięg skilla, a jak puści to ten skill leci ;P
options -> more options -> smart cast range indicators
64F6-0456-24F7-4F38 - kod na free coinsy na EloHell.net

#5 Loczekzmc

Loczekzmc
  • Użytkownik
  • 5 postów
  • Dołączył: 05 Nov 2011

Napisano 05 December 2012 - 17:02

Po najnowszym paczu, ustawiam wszystkie możliwe smartcasty i i niestety zasięgu nie widać :/

Ok moje nie dopatrzenie, jest to w ustawieniach a nie klawiszach.
Dołączona grafika

#6 Calahir

Calahir
  • Użytkownik
  • 311 postów
  • Dołączył: 02 Jan 2011

Napisano 05 December 2012 - 17:34

Da się tak grać?




Użytkownicy przeglądający ten temat: 0

0 użytkowników, 0 gości, 0 anonimowych

Polecane:leagueoflegends |planets3 | MyDisco.pl | LOL