Skocz do zawartości


Zdjęcie

Undefined


  • Zaloguj się, aby dodać odpowiedź
9 odpowiedzi w tym temacie

#1 lukaszoj

lukaszoj
  • Użytkownik
  • 53 postów
  • Dołączył: 26 Aug 2010

Napisano 02 February 2012 - 11:26

Jak w temacie lola mam undefiled juz dzis podczas patcha gdy odpaliłem :(

ktos wie ocb i co zrobic ?

#2 Blind Timon

Blind Timon
  • Zbanowany
  • 140 postów
  • Dołączył: 02 Feb 2012

Napisano 02 February 2012 - 11:43

Mam ten sam problem i proszę o pomoc ^^..

#3 memorial

memorial
  • Użytkownik
  • 214 postów
  • Dołączył: 19 Oct 2011

Napisano 02 February 2012 - 12:10

Tez mam ten problem.

#4 Blind Timon

Blind Timon
  • Zbanowany
  • 140 postów
  • Dołączył: 02 Feb 2012

Napisano 02 February 2012 - 12:14

Narazie zrobiłem reinstal LoLa.. Obecnie gra mi sie patchuje.. Zanim zaladuje wszystkie patche to troche potrwa wiec musze uzbroic sie w cierpliwosc.. Ale narazie widze ze mam napis : EU Północ/ wschód ONLINE i widze wiadomości.. Także mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze :) Obecnie czekaaaam.. Jak coś to poinformuje was czy gra mi wystartuje :P

#5 Czarnot

Czarnot
  • Użytkownik
  • 57 postów
  • Dołączył: 02 Aug 2011

Napisano 02 February 2012 - 12:18

"mam undefiled juz dzis podczas patcha gdy odpaliłem" tzn gdzie, w launcherze?
Prawdopodobnie kliknięcie "repair" pomoże... aczkolwiek może to być trochę długi proces. Zaraz poszukam innych rozwiązań ^_^.

@EDIT:
Można spróbować to co piszę wrenchman stąd: http://na.leagueofle...d.php?t=1134817
Wiem, że tam jest inny problem opisany, ale można spróbować tych 2 rzeczy:
. If that did not work, close your launcher and Delete lol_air_client and lol_launcher from (default path) C:\Riot Games\League of Legends\RADS\projects
5. Uninstall Pando Media Booster
Oczywiście zamiast usuwać, lepiej wyciąć - żeby mieć na zapas jakby co.
http://imageshack.us.../dscn2056z.jpg/
Światłolub mojej konstrukcji ;]

#6 Blind Timon

Blind Timon
  • Zbanowany
  • 140 postów
  • Dołączył: 02 Feb 2012

Napisano 02 February 2012 - 12:49

Nie , kliknięcie repair(napraw) nie pomaga.. Narazie chcę zobaczyć czy reinstal pomoże..

#7 lukaszoj

lukaszoj
  • Użytkownik
  • 53 postów
  • Dołączył: 26 Aug 2010

Napisano 02 February 2012 - 12:50

zrobiłem restart kompa i działa poprawnie a jeśli masz błąd podczas ładowania to trzeba wyłączyć lol replay :P

#8 Blind Timon

Blind Timon
  • Zbanowany
  • 140 postów
  • Dołączył: 02 Feb 2012

Napisano 02 February 2012 - 13:08

Ja robiłem restart i nie pomogło :(

#9 c4lvo

c4lvo

    Bad Luck Luke

  • Użytkownik
  • 97 postów
  • Dołączył: 16 Jan 2011

Napisano 02 February 2012 - 13:24

Mi pomógł restart kompa ;)
"Rock is overpowered. Paper is fine" Scissors

#10 Sefrys

Sefrys

    Jeg Elsker Kukene! <3

  • Użytkownik
  • 202 postów
  • Dołączył: 09 Jan 2011

Napisano 02 February 2012 - 15:50

Ja restartowałem i wywaliło mi taki błąd

Dołączona grafika

Jakieś pomysły?
Jestem bogiem - Naładowałem sobie rękę elektrycznością statyczną od kota i odpaliłem palnik gazowy iskrą z ręki




Polecane:leagueoflegends |planets3 | MyDisco.pl | LOL