Odpowiedz 
Undefined
lukaszoj Offline
Killing Spree
*

Liczba postów: 50
Dołączył: Aug 2010
Lokalizacja: Kraków


Post: #1
Undefined
Jak w temacie lola mam undefiled juz dzis podczas patcha gdy odpaliłem :(

ktos wie ocb i co zrobic ?

[Obrazek: ubd6833.png]
02-02-2012 11:26
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Blind Timon Offline
Banned

Liczba postów: 261
Dołączył: Feb 2012


Post: #2
RE: Undefined
Mam ten sam problem i proszę o pomoc ^^..
02-02-2012 11:43
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
memorial Offline
Unstoppable
***

Liczba postów: 204
Dołączył: Oct 2011


Post: #3
RE: Undefined
Tez mam ten problem.
02-02-2012 12:10
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Blind Timon Offline
Banned

Liczba postów: 261
Dołączył: Feb 2012


Post: #4
RE: Undefined
Narazie zrobiłem reinstal LoLa.. Obecnie gra mi sie patchuje.. Zanim zaladuje wszystkie patche to troche potrwa wiec musze uzbroic sie w cierpliwosc.. Ale narazie widze ze mam napis : EU Północ/ wschód ONLINE i widze wiadomości.. Także mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze :) Obecnie czekaaaam.. Jak coś to poinformuje was czy gra mi wystartuje :P
02-02-2012 12:14
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Czarnot Offline
Killing Spree
*

Liczba postów: 58
Dołączył: Aug 2011
Lokalizacja: Wola
West: Czarnot Obserwuj grę


Post: #5
RE: Undefined
"mam undefiled juz dzis podczas patcha gdy odpaliłem" tzn gdzie, w launcherze?
Prawdopodobnie kliknięcie "repair" pomoże... aczkolwiek może to być trochę długi proces. Zaraz poszukam innych rozwiązań ^_^.

@EDIT:
Można spróbować to co piszę wrenchman stąd: http://na.leagueoflegends.com/board/show...?t=1134817
Wiem, że tam jest inny problem opisany, ale można spróbować tych 2 rzeczy:
Kod:
. If that did not work, close your launcher and Delete lol_air_client and lol_launcher from (default path) C:\Riot Games\League of Legends\RADS\projects
5. Uninstall Pando Media Booster
Oczywiście zamiast usuwać, lepiej wyciąć - żeby mieć na zapas jakby co.

http://imageshack.us/g/80/dscn2056z.jpg/
Światłolub mojej konstrukcji ;]
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-02-2012 12:33 przez Czarnot.)
02-02-2012 12:18
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Blind Timon Offline
Banned

Liczba postów: 261
Dołączył: Feb 2012


Post: #6
RE: Undefined
Nie , kliknięcie repair(napraw) nie pomaga.. Narazie chcę zobaczyć czy reinstal pomoże..
02-02-2012 12:49
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
lukaszoj Offline
Killing Spree
*

Liczba postów: 50
Dołączył: Aug 2010
Lokalizacja: Kraków


Post: #7
RE: Undefined
zrobiłem restart kompa i działa poprawnie a jeśli masz błąd podczas ładowania to trzeba wyłączyć lol replay :P

[Obrazek: ubd6833.png]
02-02-2012 12:50
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Blind Timon Offline
Banned

Liczba postów: 261
Dołączył: Feb 2012


Post: #8
RE: Undefined
Ja robiłem restart i nie pomogło :(
02-02-2012 13:08
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
c4lvo Offline
Bad Luck Luke
**

Liczba postów: 137
Dołączył: Jan 2011


Post: #9
RE: Undefined
Mi pomógł restart kompa ;)

"Rock is overpowered. Paper is fine" Scissors
02-02-2012 13:24
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Sefrys Offline
Jeg Elsker Kukene! <3
****

Liczba postów: 278
Dołączył: Jan 2011
Lokalizacja: Norrrrrrwegia<3
West: Sefrys Obserwuj grę


Post: #10
RE: Undefined
Ja restartowałem i wywaliło mi taki błąd

[Obrazek: 2rncw93.jpg]

Jakieś pomysły?

Jestem bogiem - Naładowałem sobie rękę elektrycznością statyczną od kota i odpaliłem palnik gazowy iskrą z ręki
02-02-2012 15:50
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 




Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości