Wątek zamknięty 
Smite-Shader Model 3.0
TetmajeR Offline
Dominating
****

Liczba postów: 255
Dołączył: May 2012


Post: #1
Smite-Shader Model 3.0
Witam tak jak w temacie nie mogę wejść do gry bo nie mam "Shader Model 3.0" Wie ktoś może o co chodzi? próbowałem to pobrać ale to jest chyba płatne ;c
16-06-2012 13:01
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Krazas Online
#1 CJ Entus Blaze Fan
***********

Liczba postów: 1,756
Dołączył: Jul 2011
Lokalizacja: Mikołów/Krk
East: CJ Blaze Krazas Obserwuj grę
West: Krazas Obserwuj grę

CEO LeagueofLegends.pl Forum Awards 2013 - 16. Najlepszy administrator CJ Entus Blaze Fan Fnatic Fan ahq e-Sports Club Fan LMQ Fan


Post: #2
RE: Smite-Shader Model 3.0
To nie jest żaden program. Oznacza to tyle, że Twoja karta grafiki nie obsługuje Shader Model 3.0 i jedyne rozwiązanie, to zakup nowej i lepszej.

Kiedyś były programiki, które podobno emulowały działanie SM 3.0, ale testowałem sam i niestety nie dawało się tym gry "oszukać"
16-06-2012 13:03
Znajdź wszystkie posty użytkownika
TetmajeR Offline
Dominating
****

Liczba postów: 255
Dołączył: May 2012


Post: #3
RE: Smite-Shader Model 3.0
Eh dzięki za odpowiedz więc czas na zakupienie nowej karty :P Można zamknąć

Zgodnie z życzeniem, zamykam (:
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16-06-2012 13:07 przez Krazas.)
16-06-2012 13:04
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Wątek zamknięty 




Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości