Odpowiedz 
Problem z Direct3D
Regeth Offline
Killing Spree
*

Liczba postów: 4
Dołączył: Sep 2011


Post: #1
Problem z Direct3D
Witam! Tak jak w temacie mam problem z uruchomieniem klienta gry. Wyskakuje mi napis: Nie można wczytać direct3d''. Wcześniej nie miałem żadnych problemów z uruchomieniem gry, a instalacja tego direct3d i nowego directX też nic nie dała.

Proszę o pomoc
26-09-2011 17:47
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
funk dla smaku Offline
gorzki niczym żołądkowa
******

Liczba postów: 2,410
Dołączył: Feb 2011

Zasłużony


Post: #2
RE: Problem z Direct3D
zainstaluj directx

[Obrazek: radu6v.png]
This shit is gettin' scary, Y'all niggas best be wary
26-09-2011 17:48
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Regeth Offline
Killing Spree
*

Liczba postów: 4
Dołączył: Sep 2011


Post: #3
RE: Problem z Direct3D
(26-09-2011 17:47)Regeth napisał(a):  instalacja tego direct3d i nowego directX też nic nie dała.
26-09-2011 17:50
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
funk dla smaku Offline
gorzki niczym żołądkowa
******

Liczba postów: 2,410
Dołączył: Feb 2011

Zasłużony


Post: #4
RE: Problem z Direct3D
Kiedy ten problem powstal i w jakiej sytuacji?

[Obrazek: radu6v.png]
This shit is gettin' scary, Y'all niggas best be wary
26-09-2011 17:52
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
UncleXue Offline
Killing Spree
*

Liczba postów: 16
Dołączył: Sep 2011
Lokalizacja: Kraków


Post: #5
RE: Problem z Direct3D
Przeinstaluj sterowniki karty graficznej?
Mi to kiedys pomoglo, z dokladnim tym samym bledem :)
26-09-2011 17:54
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Regeth Offline
Killing Spree
*

Liczba postów: 4
Dołączył: Sep 2011


Post: #6
RE: Problem z Direct3D
WWczoraj grałem normalnie, ale jak dzisiaj próbuję włączyć klienta to nie da rady. Nie wiem, może ma to coś wspólnego z premierą Dominion, nie mam pojęcia...
26-09-2011 17:55
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
@!lolusmaciek!@ Offline
Unstoppable
***

Liczba postów: 237
Dołączył: Mar 2011
Lokalizacja: warszawa
East: ---- Obserwuj grę
West: lolusmaciek Obserwuj grę
NA: ---- Obserwuj grę


Post: #7
RE: Problem z Direct3D
Dominion nie ma nic do rzeczy ;)
Odinstaluj DirectX i intalka jeszcze raz...może miałeś jakiś błąd?

[Obrazek: shaco_by_sintyx-d47z68s.png]
26-09-2011 17:57
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Regeth Offline
Killing Spree
*

Liczba postów: 4
Dołączył: Sep 2011


Post: #8
RE: Problem z Direct3D
Wielkie dzięki za pomoc, przeinstalowałem sterowniki do karty graficznej i wszystko działa
26-09-2011 19:55
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 




Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości