Odpowiedz 
"nie można wczytać Direct 3D''
Kacper 13 Offline
Killing Spree
*

Liczba postów: 20
Dołączył: Oct 2011


Post: #1
"nie można wczytać Direct 3D''
Hej, dziś rano zainstalowałem LoL'a.
Wszystko pięknie ładnie pobrało mi się zainstalowałem, ale przy odnośniku na aktualizowanie wyskoczył mi błąd;;nie można wczytać Direct3D''.
Nie znam się na działaniu LoL'a ani nie jestem informatykiem dlatego się pytam.
Bardzo Prosił bym o odpowiedź:)
29-10-2011 14:47
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Kacper 13 Offline
Killing Spree
*

Liczba postów: 20
Dołączył: Oct 2011


Post: #2
RE: "nie można wczytać Direct 3D''
bardzo prosił bym o odpowiedź
29-10-2011 18:46
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Crytovski Offline
Rampage
**

Liczba postów: 135
Dołączył: Sep 2010
Lokalizacja: Gdańsk
West: CRYTEK PRO Obserwuj grę


Post: #3
RE: "nie można wczytać Direct 3D''
Reinstall sterowników karty graficznej i directa
29-10-2011 18:49
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Kacper 13 Offline
Killing Spree
*

Liczba postów: 20
Dołączył: Oct 2011


Post: #4
RE: "nie można wczytać Direct 3D''
a jak to zrobić?
29-10-2011 19:03
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Huzi Offline
mutation, deviation!
********

Liczba postów: 583
Dołączył: Dec 2010
Lokalizacja: Gliwice
East: Huzoslaw Obserwuj grę

Moderator


Post: #5
RE: "nie można wczytać Direct 3D''
Wejść na stronę NVidia lub AMD, zależnie co za grafkę masz i ściągnąć odpowiednie sterowniki, potem je zainstalować.
A tu Direct 9.0c http://www.dobreprogramy.pl/DirectX,Prog...12667.html

P.S. Google nie boli :P
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 30-10-2011 09:31 przez Huzi.)
30-10-2011 09:31
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Kacper 13 Offline
Killing Spree
*

Liczba postów: 20
Dołączył: Oct 2011


Post: #6
RE: "nie można wczytać Direct 3D''
A wejdzie na Direct 11?
30-10-2011 13:41
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
trebu2010 Offline
Killing Spree
*

Liczba postów: 2
Dołączył: Jul 2012


Post: #7
RE: "nie można wczytać Direct 3D''
ELo mam ten sam problem i nie wiem jakie pobrac stery do karty bo mam standardową VGA pls help
windows 7
1.83GHz
2Gb RAM
Servis Pack 1
32bitowy system operacyjny
HELP dzieki z góry
Mam Directa9c
Prosze jak najszybciej PROSZE!!!
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20-07-2012 12:27 przez trebu2010.)
20-07-2012 12:13
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
kaliber91 Offline
Unstoppable
***

Liczba postów: 243
Dołączył: Oct 2010


Post: #8
RE: "nie można wczytać Direct 3D''
net frameorka 3.5 wgraj

Profit Clicking *zarabianie na RP i nie tylko* 160+ odp. 14k+ wyświetleń
Moja strona o PC!Profit Clicking
ZARABIAM w Profit Clicking, minimum 150% zysku w 81 dni(z 100$ na 150$ bądź 340$). Darmowe rp po 80 dniach. Chętnie pomogę GG 7465482.
Pomogłem już 40+ osobom.
20-07-2012 16:53
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 




Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości