Odpowiedz 
Duży ping w lolu
Bssh Offline
Killing Spree
*

Liczba postów: 11
Dołączył: Nov 2013


Post: #1
Duży ping w lolu
Niedawno zainstalowałem lola. Podczas gry mam ping 2000tys . Dopiero jak z niej wyjdę i wejdę ping opada do 60 . Nie wiem co robić . Dodam , że zanim usunąłem lola z mojego komputera ping zawsze wynosił 50 -60. Na pewno nie jest to wina internetu . Proszę o pomoc : (
02-11-2013 12:53
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
chocian Offline
Godlike
*****

Liczba postów: 705
Dołączył: May 2012


Post: #2
RE: Duży ping w lolu
masz ping 2miliony ?XD

[Obrazek: MrChocian_euw_117_4_logo.png]
02-11-2013 12:56
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Bssh Offline
Killing Spree
*

Liczba postów: 11
Dołączył: Nov 2013


Post: #3
RE: Duży ping w lolu
sorry źle napisałem :D . 2tys ;p
02-11-2013 12:58
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
StudzeKisiel Offline
Rampage
**

Liczba postów: 114
Dołączył: Feb 2012


Post: #4
RE: Duży ping w lolu
Wyłącz proces PMB.exe podczas gry, albo po prostu usuń Pandoo Media Booster
02-11-2013 13:02
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Bssh Offline
Killing Spree
*

Liczba postów: 11
Dołączył: Nov 2013


Post: #5
RE: Duży ping w lolu
A gdzie się znajduje te PMB.exe?
02-11-2013 13:05
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
sou Offline
Rampage
**

Liczba postów: 100
Dołączył: Nov 2012


Post: #6
RE: Duży ping w lolu
ctrl+alt+del, zakładka procesy

lub panel sterowania, odinstaluj program i tam znajdź Panda media booster
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02-11-2013 13:18 przez sou.)
02-11-2013 13:17
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
konraaad Offline
Legendary
******

Liczba postów: 1,048
Dołączył: Oct 2012

Gambit Gaming Fan Roccat Fan


Post: #7
RE: Duży ping w lolu
przekleje swój post z innego tematu

----------------

hej miałem od dwóch dni to samo. Jak to naprawić?

Dodaj lub usuń programy -> wyszukać "pando media booster" -> odinstalować, działa na 100%.

Sam zaraz muszę zadzwonić do UPC i odwołać wizyte technika.

USUWAJCIE TEN SYF PO KAŻDYM REINSTALU LOLa. Nie rozumiem czemu Riot wciska graczom to ścierwo

(10-03-2014 09:52)insejn napisał(a):  Teraz po prostu jest meta na ADC, którzy mogą wyrzucić burst i paść lub mają dobrą mobilność przez erę bruiserów, którzy takiej Ashe robią z dupy wiadro.
02-11-2013 13:43
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
cysio Offline
(cysiek666)
******

Liczba postów: 2,941
Dołączył: Feb 2011

Roccat Fan Counter Logic Gaming Fan


Post: #8
RE: Duży ping w lolu
To jest potrzebne do instalacji.
02-11-2013 13:57
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 




Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości