Odpowiedz 
Błąd podczas uruchamiania
shoon123 Offline
Dominating
****

Liczba postów: 387
Dołączył: Aug 2011

Team SoloMid Fan


Post: #1
Błąd podczas uruchamiania
Otóż mam taki problem : Gram sobie w Lol'a elegancko zero lagów 40-50 Fpsów, nagle spadek i 04-06 fpsów. Po zakończeniu gry odrazu zrobiłem formata kompa . Odpalam Lol'a i wyskakuje mi ten błąd ( ss niżej), więc usunąłem starą kopie Lol'a i zaistalowałem nową ale błąd dalej ten sam. Pomoże ktoś? Z góry dzięki.

[Obrazek: 11vgvpy.jpg]

[Obrazek: w2erds.png]
08-02-2012 17:00
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
DuDu$ Offline
Rampage
**

Liczba postów: 121
Dołączył: Feb 2011
Lokalizacja: Wlkp


Post: #2
RE: Błąd podczas uruchamiania
pobierz lola na nowo, starą paczkę usuń.

[Obrazek: 115.png]

(17-04-2013 12:42)Ivan Luthien napisał(a):  Reklamówka, jeszcze nikt nie został don juanem od oglądania pornoli. Streamy to źródło rozrywki i pomysłów ale nie umiejętności.
08-02-2012 17:11
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
TheBillson Offline
Killing Spree
*

Liczba postów: 13
Dołączył: Feb 2012
East: Ki55M3 Obserwuj grę
NA: konto sprzedałem Obserwuj grę


Post: #3
RE: Błąd podczas uruchamiania
IE 8 ?

[Obrazek: 199]
09-02-2012 00:55
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
shoon123 Offline
Dominating
****

Liczba postów: 387
Dołączył: Aug 2011

Team SoloMid Fan


Post: #4
RE: Błąd podczas uruchamiania
Ściągniecie nowe instalki nie pomogło dalej ten sam błąd(10 godz ściągania na marne);/. Niech ktoś pomoże...;D

[Obrazek: w2erds.png]
09-02-2012 09:29
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Aseras Offline
Rampage
**

Liczba postów: 118
Dołączył: Dec 2010


Post: #5
RE: Błąd podczas uruchamiania
Przed chwilą zainstalowałem nowego lola, po formacie i też to miałem. Wystaczyło ściągnąc NEt Frameworka 1.1 i Adobe AIR 3.1 i wszystko działa.
09-02-2012 09:41
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
shoon123 Offline
Dominating
****

Liczba postów: 387
Dołączył: Aug 2011

Team SoloMid Fan


Post: #6
RE: Błąd podczas uruchamiania
Hah akurat to co powiedziałeś teraz znalazłem 2 min wcześniej an stronie głównej Lol'a:D , Ciekawe czy zadziała;D, już się biorę za ściąganie, nie wiem czy będę do końca pocieszony jak będzie działać , bo się okaże że moje 10 h ściągania poszło na marna, a miałem irelię kupować;D miałem 6,3k ip:D

[Obrazek: w2erds.png]
09-02-2012 09:44
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Aseras Offline
Rampage
**

Liczba postów: 118
Dołączył: Dec 2010


Post: #7
RE: Błąd podczas uruchamiania
Ja już wiedziałem co robić, gdyż miałem to pół roku temu, też po formacie. :P
09-02-2012 09:49
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
shoon123 Offline
Dominating
****

Liczba postów: 387
Dołączył: Aug 2011

Team SoloMid Fan


Post: #8
RE: Błąd podczas uruchamiania
OK działa ale trzeba ściągnąć Net Framework nie 1.1 tylko 3.5 ale dzięki za pomoc, teraz mi się patchuje ale domyślam się że masteries i smart casty będę musiał robić jeszcze raz?

[Obrazek: w2erds.png]
09-02-2012 10:03
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 




Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości