Odpowiedz 
Battlefield 3
Kelom Offline
Legendary
******

Liczba postów: 1,025
Dołączył: Dec 2011
East: Zugam Obserwuj grę
West: Zugam Obserwuj grę


Post: #1
Battlefield 3
Witam.

Przymierzam sie do zakupu BF3, moglby ktos wytlumaczyc mi zasady expienie, odblokowywania nowych broni itd? Czy punkty zdobywa sie dla profesji czy dla konta jak to wszystko dziala.

Za szeroka sygna I.L.
04-05-2012 13:38
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Kowlik Offline
Killing Spree
*

Liczba postów: 16
Dołączył: Apr 2011


Post: #2
RE: Battlefield 3
"Expisz" tzn zdobywasz lvl przez granie czterema klasami. Zwiadowca, szturmowiec, technik i ... ktoś tam. :) Na początku gry, po każdym zdechnięciu możesz wybrać jedną z w/w klas ,bronie dodatki. Np grasz zwiadowcą , "exp" dostajesz za drużynowe odrodzenie na twoim odbiorniku , dostrzeżenie wroga za pomocą czujnika ruchu i oczywiście zabijanie. W innych klasach jest troszeczkę inaczej ale zasada jest ta sama. ;D

@Edit :

Po zdobyciu medalu dostajesz 10 tyś. doświadczenia. A za różne gwiazdki i odznaczenia od 200 expa do chyba 1000 . :P

Fun? O.o
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 04-05-2012 13:45 przez Kowlik.)
04-05-2012 13:43
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Zeriox Offline
Godlike
*****

Liczba postów: 879
Dołączył: Sep 2010
Lokalizacja: Polska-LoL
East: reizox Obserwuj grę


Post: #3
RE: Battlefield 3
Bronie i ekwipunek odblokowujesz od lvla ale za to dodatki już różniej np grając nontop w czołgu możesz odblokować do niego zasłonę dymną po zabiciu iluś tam przeciwników czy zniszczeniu przeciwnych czołgów. Z samymi dodatkami do broni jest podobnie czym dalej w las tym więcej drzew, czyli im więcej zabijesz tym lepsze dodatki na Cb czekają ; ). Ogólnie to polecam.

[Obrazek: scaled.php?server=4&filename=syg...res=medium]
"Illuminate the darkness. I Am Legend ".
04-05-2012 13:52
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
centrino Offline
Intel Centrino
***

Liczba postów: 158
Dołączył: Apr 2011
Lokalizacja: Legnica
East: CenTrino10 Obserwuj grę
NA: CenTriNo10 Obserwuj grę


Post: #4
RE: Battlefield 3
(04-05-2012 13:43)Kowlik napisał(a):  "Expisz" tzn zdobywasz lvl przez granie czterema klasami. Zwiadowca, szturmowiec, technik i ... ktoś tam. :) Na początku gry, po każdym zdechnięciu możesz wybrać jedną z w/w klas ,bronie dodatki. Np grasz zwiadowcą , "exp" dostajesz za drużynowe odrodzenie na twoim odbiorniku , dostrzeżenie wroga za pomocą czujnika ruchu i oczywiście zabijanie. W innych klasach jest troszeczkę inaczej ale zasada jest ta sama. ;D

@Edit :

Po zdobyciu medalu dostajesz 10 tyś. doświadczenia. A za różne gwiazdki i odznaczenia od 200 expa do chyba 1000 . :P
Zwiadowca, szturmowiec, technik i Lekarz ;].

[Obrazek: Q2VudHJpbm8xMF9fX2V1bmVfX18zNDVfX19OVUxM...9zb2xv.png]
04-05-2012 13:54
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Frup Offline
Godlike
*****

Liczba postów: 552
Dołączył: Aug 2010


Post: #5
RE: Battlefield 3
Em, szturmowiec jest lekarzem, brakowało wam wsparcia.
04-05-2012 13:56
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Kelom Offline
Legendary
******

Liczba postów: 1,025
Dołączył: Dec 2011
East: Zugam Obserwuj grę
West: Zugam Obserwuj grę


Post: #6
RE: Battlefield 3
ok czyli ogolne rzeczy odblokowujesz bronie wraz z lvlem postaci, a dodatki do broni wraz z iloscia zabojstw i innych rzeczy zrobionych na tej profesji?

Za szeroka sygna I.L.
04-05-2012 13:57
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Frup Offline
Godlike
*****

Liczba postów: 552
Dołączył: Aug 2010


Post: #7
RE: Battlefield 3
Bronie ogólne odblokowujesz levelem ( pistolety, strzelby itd.) , a bronie danej klasy grając nią i zbierając expa. Dodatki do broni, zabijając tą bronią.
04-05-2012 13:59
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Kelom Offline
Legendary
******

Liczba postów: 1,025
Dołączył: Dec 2011
East: Zugam Obserwuj grę
West: Zugam Obserwuj grę


Post: #8
RE: Battlefield 3
ok ;D powiedzmy ze mniej wiece rozumiem. A o co chodzi z tym nowym dodatkiem? On bedzie obowiazkowy do zakupu czy jak? I kiedy ma on wyjsc?

Za szeroka sygna I.L.
04-05-2012 14:01
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
ciechan8818 Offline
Rampage
**

Liczba postów: 147
Dołączył: Mar 2011


Post: #9
RE: Battlefield 3
dodatkow nie musisz kupowac jak nie chcesz :) a gre polecam w 100% nie bd zawiedziony
04-05-2012 14:31
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Zeriox Offline
Godlike
*****

Liczba postów: 879
Dołączył: Sep 2010
Lokalizacja: Polska-LoL
East: reizox Obserwuj grę


Post: #10
RE: Battlefield 3
(04-05-2012 14:01)Kelom napisał(a):  ok ;D powiedzmy ze mniej wiece rozumiem. A o co chodzi z tym nowym dodatkiem? On bedzie obowiazkowy do zakupu czy jak? I kiedy ma on wyjsc?

Jaki nowy dodatek jakieś info www ? I nie na pewno nie będzie trzeba go kupować jedyny dodatek aktualnie to "Powrót do Karkand" i nie jest on niezbędny żeby grać multi itd.

[Obrazek: scaled.php?server=4&filename=syg...res=medium]
"Illuminate the darkness. I Am Legend ".
04-05-2012 14:32
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Kelom Offline
Legendary
******

Liczba postów: 1,025
Dołączył: Dec 2011
East: Zugam Obserwuj grę
West: Zugam Obserwuj grę


Post: #11
RE: Battlefield 3
close quarters bodajze ;D RockAlone2k nagral o tym filmik :> do tej pory ze strzelanek multi gralem w WarRocka, pomoze mi to cos? ;d

Za szeroka sygna I.L.
04-05-2012 20:04
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Shadov Offline
Killing Spree
*

Liczba postów: 8
Dołączył: Nov 2010


Post: #12
RE: Battlefield 3
Jedyne czego brakuej mi w BF'ie 3 to brak C4 u zwiadowcy :/

Można poczuć sie troche bezużytecznym kiedy obok ciebie stoi i strzela sobie czołg przeciwnika (nie widzi ciebie),a ty możesz mu co najwyżej lakier nożem porysować.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05-05-2012 21:09 przez Shadov.)
05-05-2012 21:07
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Petters Offline
Trollus Krzykaczus
****

Liczba postów: 334
Dołączył: May 2010
West: Petters Obserwuj grę


Post: #13
RE: Battlefield 3
A co może w takiej sytuacji zrobić Szturmowiec? Zbić mu 15% hp pięcioma strzałami z granatnika?
05-05-2012 21:16
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Shadov Offline
Killing Spree
*

Liczba postów: 8
Dołączył: Nov 2010


Post: #14
RE: Battlefield 3
(05-05-2012 21:16)Petters napisał(a):  A co może w takiej sytuacji zrobić Szturmowiec? Zbić mu 15% hp pięcioma strzałami z granatnika?

Ale może coś zrobić : Zwrócić na siebie uwage dzięki czemu naszym sojusznikom będzie łatwiej go zdjąć/dobć go jeśli będzie udzielał z low hp.
05-05-2012 21:31
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Petters Offline
Trollus Krzykaczus
****

Liczba postów: 334
Dołączył: May 2010
West: Petters Obserwuj grę


Post: #15
RE: Battlefield 3
Równie dobrze możesz zacząć skakać czołgowi przed lufą, lol.
05-05-2012 21:56
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Kelom Offline
Legendary
******

Liczba postów: 1,025
Dołączył: Dec 2011
East: Zugam Obserwuj grę
West: Zugam Obserwuj grę


Post: #16
RE: Battlefield 3
BF3 bezpieczny w moich lapkach ;D szkoda tylko ze trzeba przerzucac sie na winda 7 ale jakos to przezyje ;) ktos wie moze czemu po instalacji z plytki, sciaga mi akutalizacje 4,5GB o.o

Za szeroka sygna I.L.
22-05-2012 20:30
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Petters Offline
Trollus Krzykaczus
****

Liczba postów: 334
Dołączył: May 2010
West: Petters Obserwuj grę


Post: #17
RE: Battlefield 3
Bo tyle wyszło aktualizacji do tej pory.
22-05-2012 23:04
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Fix'd Offline
(̿▀̿ ̿Ĺ̯̿̿▀̿ ̿)̄
******

Liczba postów: 1,510
Dołączył: Feb 2012
East: hi im fix desû Obserwuj grę

Roccat Fan NaJin Black Sword Fan NaJin White Shield Fan Team SoloMid Fan #2 miejsce w I Turnieju Curvefever CompLexity Gaming Fan


Post: #18
RE: Battlefield 3
No wszystkie patche mają łącznie 4.5GB.
W nim jest od razu Back to Karkand.

[Obrazek: dRVSjL3.png]
23-05-2012 13:42
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Michiix Offline
Godlike
*****

Liczba postów: 894
Dołączył: Dec 2010


Post: #19
Odp: Battlefield 3
Co a jak co ale fizyka leży i kwiczy. aczkolwiek fajny silnik graficzny jest.

Spoiler:
Zamoyski napisał(a):granie w fpsy na ps3 to jak masturbacja nogą. niby można, niby przyjemnie, ale po co skoro ręką łatwiej.
bodziu napisał(a):nie nagrywaj frapsem a MSI Afterburner - imo lepszy program. wszystko fajnie będzie słychać jak sciszysz głosy z gry

(29-08-2013 01:21)Rewolucjonista napisał(a):  Obraziłeś mnie nazywając mnie lewakiem, jest to dla mnie obraza z racji tego że jestem przedstawicielem PRAWICOWEJ młodzieżówki PISU i czuje się urażony kiedy ktoś taki jak Ty wysnuwa takie insynuacje.
23-05-2012 13:57
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Kelom Offline
Legendary
******

Liczba postów: 1,025
Dołączył: Dec 2011
East: Zugam Obserwuj grę
West: Zugam Obserwuj grę


Post: #20
RE: Battlefield 3
Nie moge uruchomic gry o.o wszystko sciagniete zainstalowane itd. Uruchamiam BF3 pojawia sie w procesach wedlug Origin jest on uruchomiony i nie moge wlaczyc go jeszcze raz. Ale nie uruchamia sie w ogole, albo wyskakuje blad i zebym sprawdzil czy napewno jest dobrze zaintsalowane. Any ideas?

Za szeroka sygna I.L.
23-05-2012 15:46
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Fix'd Offline
(̿▀̿ ̿Ĺ̯̿̿▀̿ ̿)̄
******

Liczba postów: 1,510
Dołączył: Feb 2012
East: hi im fix desû Obserwuj grę

Roccat Fan NaJin Black Sword Fan NaJin White Shield Fan Team SoloMid Fan #2 miejsce w I Turnieju Curvefever CompLexity Gaming Fan


Post: #21
RE: Battlefield 3
Przez Battleloga wgl nie możesz go uruchomić?

[Obrazek: dRVSjL3.png]
23-05-2012 16:08
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Kelom Offline
Legendary
******

Liczba postów: 1,025
Dołączył: Dec 2011
East: Zugam Obserwuj grę
West: Zugam Obserwuj grę


Post: #22
RE: Battlefield 3
Jaka jest roznica miedzy uruchomieniem z Batlleloga a przez kompa i Origin?

Za szeroka sygna I.L.
23-05-2012 16:15
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Fix'd Offline
(̿▀̿ ̿Ĺ̯̿̿▀̿ ̿)̄
******

Liczba postów: 1,510
Dołączył: Feb 2012
East: hi im fix desû Obserwuj grę

Roccat Fan NaJin Black Sword Fan NaJin White Shield Fan Team SoloMid Fan #2 miejsce w I Turnieju Curvefever CompLexity Gaming Fan


Post: #23
RE: Battlefield 3
Odpalasz na Origin BF3 i w przeglądarce ładuje ci się strona Battleloga, przez którą odpalasz kampanie, masz przeglądarkę serwerów itp.
Generalnie jak masz BF3 to musisz używać Battleloga.

[Obrazek: dRVSjL3.png]
23-05-2012 16:29
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Kelom Offline
Legendary
******

Liczba postów: 1,025
Dołączył: Dec 2011
East: Zugam Obserwuj grę
West: Zugam Obserwuj grę


Post: #24
RE: Battlefield 3
aha. Powiedzmy ze ok. Ale to gra uruchamia mi sie i nie pokazuje obrazu tylko dlatego ze nie zostala uruchomiona przez battleloga?

Za szeroka sygna I.L.
23-05-2012 16:31
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Fix'd Offline
(̿▀̿ ̿Ĺ̯̿̿▀̿ ̿)̄
******

Liczba postów: 1,510
Dołączył: Feb 2012
East: hi im fix desû Obserwuj grę

Roccat Fan NaJin Black Sword Fan NaJin White Shield Fan Team SoloMid Fan #2 miejsce w I Turnieju Curvefever CompLexity Gaming Fan


Post: #25
RE: Battlefield 3
Zawsze jak odpalam BF3 to pierwszy jest Battlelog i z niego mogę wejść na jakiś serwer albo zagrać kampanie.
Jak nie masz dostępu do neta to wtedy bezpośrednio z Origin się odpala ale tylko kampania.

[Obrazek: dRVSjL3.png]
23-05-2012 16:34
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Kelom Offline
Legendary
******

Liczba postów: 1,025
Dołączył: Dec 2011
East: Zugam Obserwuj grę
West: Zugam Obserwuj grę


Post: #26
RE: Battlefield 3
skoro pisze na tym forum to chyba mam dostep do neta. Przynajmniej tak mi sie wydaje ;D ale chodzi ogolnie ze BF3 leci sobie w kulki. Na poczatku zakup reinstall i przerutka na winda 7 zainstalowanie sterownikow itd. Instalacja, pobranie patcha iiiiii... Dupa nie chce sie wlaczyc. Wszystko aktywowane itd. Przez battleloga tez nie ma zamiaru sie uruchomic gre ''naprawialem'' juz z 5 razy. Reinstall gry to raczej zly pomysl bo jak mam sciagac 10h patch to juz wole podmieniac pliki lub cos takiego.

Za szeroka sygna I.L.
23-05-2012 16:37
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Fix'd Offline
(̿▀̿ ̿Ĺ̯̿̿▀̿ ̿)̄
******

Liczba postów: 1,510
Dołączył: Feb 2012
East: hi im fix desû Obserwuj grę

Roccat Fan NaJin Black Sword Fan NaJin White Shield Fan Team SoloMid Fan #2 miejsce w I Turnieju Curvefever CompLexity Gaming Fan


Post: #27
RE: Battlefield 3
battlelog.battlefield.com/pl/
Zaloguj się i zobacz czy możesz odpalić grę. Passy z Origina się używa.

[Obrazek: dRVSjL3.png]
23-05-2012 16:41
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Kelom Offline
Legendary
******

Liczba postów: 1,025
Dołączył: Dec 2011
East: Zugam Obserwuj grę
West: Zugam Obserwuj grę


Post: #28
RE: Battlefield 3
jestem juz na tej stronie od jakiegos czasu. I niet nie ma szans zeby sie uruchomilo. Dalem prawa admina do odpalenia tego, jeszcze po probuje ale wiecej pomyslow mile widziane. I ktos wie moze jaki blad moglem zrobic ze az tak bardzo sie to wszystko skomplikowalo?

Za szeroka sygna I.L.
23-05-2012 16:43
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Fix'd Offline
(̿▀̿ ̿Ĺ̯̿̿▀̿ ̿)̄
******

Liczba postów: 1,510
Dołączył: Feb 2012
East: hi im fix desû Obserwuj grę

Roccat Fan NaJin Black Sword Fan NaJin White Shield Fan Team SoloMid Fan #2 miejsce w I Turnieju Curvefever CompLexity Gaming Fan


Post: #29
RE: Battlefield 3
To ja już nie wiem co to może być. Może na forum battlefield.pl albo battlelog.pl coś znajdziesz.

[Obrazek: dRVSjL3.png]
23-05-2012 16:46
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Kelom Offline
Legendary
******

Liczba postów: 1,025
Dołączył: Dec 2011
East: Zugam Obserwuj grę
West: Zugam Obserwuj grę


Post: #30
RE: Battlefield 3
swietnie o.O 110zl psu w ****? Juz tyle czasu co sie babram w tym to naprawde... Ma ktos jeszcze jakies pomysly?

Za szeroka sygna I.L.
23-05-2012 16:52
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Kosmitek Offline
UFOk
******

Liczba postów: 1,004
Dołączył: Jul 2011

Team Dignitas Fan


Post: #31
RE: Battlefield 3
Napisz do supportu battlefielda i wzuc tam screena z trescia bledu , moze ci pomogą

[Obrazek: Beiastor_eune_7_3_nozg.png]
23-05-2012 18:17
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Kelom Offline
Legendary
******

Liczba postów: 1,025
Dołączył: Dec 2011
East: Zugam Obserwuj grę
West: Zugam Obserwuj grę


Post: #32
RE: Battlefield 3
sciagam cala gre od nowa. Jezeli to nie pomoze pisze do supportu

Za szeroka sygna I.L.
26-05-2012 08:58
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Kosmitek Offline
UFOk
******

Liczba postów: 1,004
Dołączył: Jul 2011

Team Dignitas Fan


Post: #33
RE: Battlefield 3
Jesli ktos moglby prosiłbym o wrzucenie tu kopi wpisów rejestru do battlefielda 3.

[Obrazek: Beiastor_eune_7_3_nozg.png]
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26-05-2012 13:53 przez Kosmitek.)
26-05-2012 13:52
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Nemesis JAX Offline
Dominating
****

Liczba postów: 315
Dołączył: Jan 2011


Post: #34
RE: Battlefield 3
Jak masz pisać do supportu to tylko live chat :) Tylko na angielskiej stronie EA i piszesz po eng. Sam miałem problemy, naszukałem się tego chatu i 5min i już mogłem grać :)
26-05-2012 14:01
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
pomigor Offline
Unstoppable
***

Liczba postów: 166
Dołączył: Dec 2010


Post: #35
RE: Battlefield 3
Ja mam problem wlaczam origin, bf (zainstalowany ,wszystko git) loguje sie do battleloga i wlasnie nie moge bo pisze jakis blad ze login nieprawidlowy lub haslo. miesiac temu tez nie moglem. Bf dostalem w styczniu jednak w kwietniu dopiero zainstalowalem bo win 7 i nowego kompa dostalem na kwiecien. Zadzwonie do nich jak inne sposoby nie beda dzialaly, podam im passy do origina i cos z tym zrobia bo slyszalem ze wielu ludzi tak robilo z supportem ktory znajduje sie w Warszawie. Sorry za błędy pisane z telefonu ; p

26-05-2012 14:07
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Largen Offline
Unstoppable
***

Liczba postów: 181
Dołączył: Mar 2011
Lokalizacja: Białystok


Post: #36
RE: Battlefield 3
Hmm ja mam problem z wtyczkami.Wcześniej wszystko działało zajebiście.Dziś musiałem przeinstalować Mozille i wbijając na battleloga wyskoczyło mi ,że muszę pobrać wtyczki więc to zrobiłem.Klikam 2 razy coś tam instaluje i tyle.Dalej piszę ,że wtyczka potrzebna,na server nei wbiję.Miał ktoś takie problemy?
26-05-2012 14:58
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Kelom Offline
Legendary
******

Liczba postów: 1,025
Dołączył: Dec 2011
East: Zugam Obserwuj grę
West: Zugam Obserwuj grę


Post: #37
RE: Battlefield 3
siemango znowu! ;D odswiezam moj stary temat bo wreszcie zdobede nowego kompa na ktorym bf3 bedzie spokojnie dzialal. Czy ktos sledzi na biezaco zmiany? Ile GB patchy oczekuje sciagniecia od maja? ;p o co chodzi z premium bf3?

Za szeroka sygna I.L.
09-10-2012 19:51
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 




Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości