Odpowiedz 
Alert Zabezpieczeń?;/
KibolPL Offline
Killing Spree
*

Liczba postów: 22
Dołączył: Sep 2010
Lokalizacja: Białystok


Post: #1
Alert Zabezpieczeń?;/
Witam , mój problem jest następujący . Po naprawie komputera przez serwis nie mogę zalogować sie na konto w League ponieważ wyskakuje mi alert zabezpieczeń zara podam treść i dodam że wyłanczałem firewalla i nic; / to samo. Mam laptopa HP.
O to treść błędu.
Alert Zabezpieczeń
informacje o cofnięciu dla certyfikatu zabezpieczeń dla tej witryny nie są dostępne . Czy kontynuować jak klikam tak. To ciągle to samo a jak nie to wychodzi z gry z błedem failed connection coś takiego . A i jescze dodam zawsze gdy wpisze login i hasło i klikam Log In piszę loading i bum ten alert proszę o pomoc :(. Z góry dziękuje
14-10-2010 18:46
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Zevisto Offline
Killing Spree
*

Liczba postów: 20
Dołączył: Aug 2010
Lokalizacja: Minas Amrath


Post: #2
RE: Alert Zabezpieczeń?;/
PPM na ikonkę LoL > Uruchom jako administrator

[Obrazek: 1231w.png]
14-10-2010 18:51
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
KibolPL Offline
Killing Spree
*

Liczba postów: 22
Dołączył: Sep 2010
Lokalizacja: Białystok


Post: #3
RE: Alert Zabezpieczeń?;/
niestety próbowałem to . I nic.. ehh a i dodam że nawet reinstalowałem grę .. ;/
14-10-2010 18:54
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Don Ferdinando Offline
Banned

Liczba postów: 34
Dołączył: Jul 2010


Post: #4
RE: Alert Zabezpieczeń?;/
Masz laptopa z drewna? (a tak przy okazji , to ile ma HP?)
14-10-2010 19:05
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
KibolPL Offline
Killing Spree
*

Liczba postów: 22
Dołączył: Sep 2010
Lokalizacja: Białystok


Post: #5
RE: Alert Zabezpieczeń?;/
ehh może mi ktoś powiedzieć jak się udostępnia porty? i gdzie? poczytałem na forum ale wszystko po angielsku a u mnie słabo z językiem. ;/
14-10-2010 19:06
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Don Ferdinando Offline
Banned

Liczba postów: 34
Dołączył: Jul 2010


Post: #6
RE: Alert Zabezpieczeń?;/
Ponawiam swoje pytanie.
Masz laptopa z drewna? (a tak przy okazji , to ile ma HP?)
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14-10-2010 19:08 przez Don Ferdinando.)
14-10-2010 19:08
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
KibolPL Offline
Killing Spree
*

Liczba postów: 22
Dołączył: Sep 2010
Lokalizacja: Białystok


Post: #7
RE: Alert Zabezpieczeń?;/
omg trudno się domyślić o co ci chodzi ... nie znam się na kompach wg rozumiesz wg?! pierwszy raz mam laptopa i nie czaje go jak bym wiedział to bym ci napisał nie?.. i moje pytanie nie dotyczy tego co ty chcesz usłyszeć człowieku...
14-10-2010 19:10
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Don Ferdinando Offline
Banned

Liczba postów: 34
Dołączył: Jul 2010


Post: #8
RE: Alert Zabezpieczeń?;/
(14-10-2010 19:08)Don Ferdinando napisał(a):  Ponawiam swoje pytanie.
Masz laptopa z drewna? (a tak przy okazji , to ile ma HP?)
Przeczytaj up /\/\/\/\/\
14-10-2010 19:12
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
KibolPL Offline
Killing Spree
*

Liczba postów: 22
Dołączył: Sep 2010
Lokalizacja: Białystok


Post: #9
RE: Alert Zabezpieczeń?;/
nie no czemu mi nikt nie pomoże... ja pier
14-10-2010 19:28
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Morowy Offline
Dominating
****

Liczba postów: 280
Dołączył: Aug 2010


Post: #10
RE: Alert Zabezpieczeń?;/
Zrób screena z problemem. Na sucho ciężko.
14-10-2010 19:29
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
KibolPL Offline
Killing Spree
*

Liczba postów: 22
Dołączył: Sep 2010
Lokalizacja: Białystok


Post: #11
RE: Alert Zabezpieczeń?;/
nie potrzeba tego screena wszystko napisałem;/ mały alert wyskakuje i tyle . I myslę ze to porty ale niewiem jak odblokować bo ja nic nie rozumiem z tego co piszą na forum o tych portach ... ja pier jak patrze z taką pomocą to tylko unnistal game całe 5 mies gry w dup....
14-10-2010 19:35
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
hero9456 Offline
Killing Spree
*

Liczba postów: 16
Dołączył: Sep 2010


Post: #12
RE: Alert Zabezpieczeń?;/
Zaporę systemową wyłączyłeś?.Może ona ci blokuje.
14-10-2010 20:19
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
KibolPL Offline
Killing Spree
*

Liczba postów: 22
Dołączył: Sep 2010
Lokalizacja: Białystok


Post: #13
RE: Alert Zabezpieczeń?;/
ehh wszystko juz tyle próbowałem wszystkiego!! Google itd ;/ i nic nie wiem skąd to się bierze . ehh
14-10-2010 20:49
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
SlimMaX Offline
Killing Spree
*

Liczba postów: 4
Dołączył: Aug 2010


Post: #14
RE: Alert Zabezpieczeń?;/
A date masz dzisiejszą? miałem ten problem gdy ustawiłem date 2-3 lata wstecz. Zmiana datty na prawdziwą pomogła xD

Mhmm...
21-12-2010 17:11
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Soren Offline
Killing Spree
*

Liczba postów: 8
Dołączył: Aug 2010


Post: #15
RE: Alert Zabezpieczeń?;/
-Spróboj dodać launchera do "Zaufane Witryny" :
*uruchom IE
*Narzedzia -> Opcje internetowe -> zabezpeiczenia -> Zaufane witryny -> witryny
*Odznacz "zada weryfikacji servera"
*Dodaj http://ll.leagueoflegends.com/pages/launcher/na do "Zaufanych Witryn" i nacisnij OK.
23-12-2010 12:15
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 




Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości